Billund Airport

​Jan Hessellund, CEO

I Billund Lufthavn har vi brugt Anne-Mette til leder- og teamudvikling i ledergrupper.

Anne-Mette har som erhvervspsykolog stærke værktøjer til arbejdet med mennesker. Både i relationerne i ledergruppen og i den personlige relation, hvor hun som professionel coach udfordrer den enkelte leder med sparring. Anne-Mette arbejder hele tiden med mennesket som udgangspunkt. Hendes fokus er at bringe det enkelte menneskes styrker i spil og arbejde med at rumme forskelligheder i et team, til teamets styrke.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Mette som facilitator i lederudvikling.

Silkeborg Kommune

Laila Mariann Hansen, projektleder for innovationsindsatsen

I Silkeborg Kommune er vi utrolig glade for vores samarbejde med Anne-Mette Holst. Samarbejdet omfatter konsulentbistand og undervisning på Ekspeditionen, der er Silkeborg Kommunes uddannelse i innovation.

Anne-Mette Holst er yderst professionel – og fremfor alt har de formået at LYTTE, sætte sig ind i vores behov og skræddersy løsninger, der passer til os. Anne-Mette er fremme i skoene på metodefronten, har internationalt udsyn og er en dygtig proceskonsulent. Hun mærker det rum, de træder ind i, og agerer derefter.

De kursusforløb, hun har designet for Silkeborg Kommune har fået topkarakterer af deltagerne – både hvad angår indhold og procesflow.

PensionsGruppen

​Henrik Simonsen, Direktør & Partner

I et seriøst forum for erhvervsleder – har vi haft fornøjelsen at have Anne-Mette Holst som indlægsholder omkring emnet: trivsel på arbejdspladsen og hvordan du mest optimalt opnår balance mellem arbejds- og privatlivet.

Velforberedt samt med stor faglig og alsidig viden om emnet – blev vi alle bibragt en stor indsigt i de parametre, som bør prioriteres og hvilke virkemidler som giver størst udbytte for både arbejdsgiver og medarbejdere. Anne-Mette’s budskaber blev fremført indlevende og uden brug af fagtermer, så alle tilhører kunne drage direkte paralleller til hverdagen og derved hurtigt og effektivt få gavn og glæde af temaet.

Alle deltagere fremkom efterfølgende med en enstemmig evaluering: Hvis vi i vores respektive virksomheder indenfor mange fagområder, måtte få behov for at imødekomme konflikter, forebygge sygefravær og/eller højne trivslen – ville vi øjeblikkelig inddrage Anne-Mette til opgaven.

VS Automatik

Torben Steffensen, Direktør

Anne-Mette Holst – Der findes ikke bedre!

Vejle Kommune

Lance Anthony Luscombe, Skoleleder

Workshoppen varede kun to timer, men udbyttet var som om den tog en hel dag. Temaet var, hvordan iZone skoleprojektet i New York City kan omsættes til vores skoler i Vejle Kommune. Vi fik genopfrisket iZone skolernes innovative tilgang til læring og fik skabt en god kobling til vores skolehverdag. Værktøjskassen var målrettet skolernes arbejde med inklusion og digitalisering. Det er helt afgørende for, om værktøjerne kan komme til at fungere i praksis.

Syddjurs Kommune

Jørgen Jørgensen, HR chef

Sjældent har jeg set så mange aktive medarbejdere samlet om så mange nye ideer. Direktionen havde besluttet at vi i Syddjurs skal styrke vores innovationskultur. Vi bad derfor om en dag, der kunne give smagsprøver på en praksisorienteret tilgang til innovation.

Dagen startede med en kort introduktion, og så gik det ellers løs. Deltagerne samlede sig i små grupper, på gulvet, på stole eller udenfor, og ideerne strømmede ud. Med en stram styring lykkedes det, at få de bedste ideer skilt ud. Derefter skulle ideerne justeres til og gøres klar til at blive implementeret.

Siden hen har vores HR konsulenter haft yderligere uddannelse i innovationsledelse hos Anne-Mette og co., og vi er nu istand til at tilbyde support til afdelingernes innovationsprojekter.

Vejle Kommune

Birgit Nørgaard Bech, Afdelingsleder

Anne-Mettes tilgang er yderst professionel, med en anerkendende og tillidsvækkende tilgang, hvor man oplever at blive taget alvorligt.
Mit samarbejde med Anne-Mette tog afsæt i en relativ akut opstået situation i forhold til en konflikt i ledergruppen. I forløbet med Anne-Mette blev der skabt klarhed og forøget fokus på de tiltag der skulle til, for at sikre et tillidsfuldt samarbejde og skabe fælles mål for ledergruppen efterfølgende.

Anne-Mette var med til at ledergruppen gennemgik en erkendelsesproces hen imod et ønske om i et godt og konstruktivt samarbejde fremadrettet. Anne-Mette var i stand til at igangsætte den nødvendige forandringsproces, med fokus på fælles ansvar og fælles løsning i forhold til udviklingen.

Efterfølgende har jeg brugt Anne-Mette i forhold til personlig ledersparring med fokus på at styrke mig i mit ledelsesrum og med afsæt i en 360 gr. vurdering, Jeg kan varmt anbefale et forløb og et samarbejde med Anne-Mette.

A-D

AAB
Aabenraa Kommune
Aarhus kommune
Aeropal A/S
ASV Horsens
Batavus
BB Elektronics
Billund Airport
Billund Kommune
Brimas
CDU
Center for Høretab
City Lak
CMP Holding
Cryos
CVU Lillebælt
Dansk Boligbyg
Dansk Miljø
De 2 Gaarde
DGE Arbejdsmiljø
DGE Group
DGI

E-J

EG A/S
EgnsInvest
Emerson
Esbjerg Kommune
Esbjerg Vor Frelser Kirke
Flemming Efterskole
Flensted Food Group
FOA
Fole Friskole
Folkebiksen
Fysioplan
Hedensted Kommune
Hjørring Kommune
HK
Hornsyld Købmandsgaard A/S
Horsens Kommune
House of Organic
Huset Aunsbjerg
Inhouse Fotografi
Jmm Group
Jobcenter Hedensted
Jobcenter Horsens
Jobcenter Kolding
Jobcenter Vejle
Juelsminde Strand

K-R

K9K Holding
KAUP
Kofoedskolen
Kolding Kommune
Kop & Kande
Korsør kommune
Krifa
Kræftens Bekæmpelse
Landbo MidtØst
Lundquist Human Ressource
Lægesammeslutningen Horsens
Løkken Consult
MosterLotte
Munch Transport
My Travel
NCC
Neets
Netværket TANKEN
Nybolig
Plus Partner
Polar Salmon
PVJ Ejendomme
Redesigned
Region Midt
Regionshospitalet Horsens
Revisionkontoret A/S
Riis Retail

S-W

Scanditron
Silkeborg Kommune
SKALA Arkitekter
Skovhuset
Skybrand
Skælskør Kommune
Spar Nord
Sundhedscenter Søndergaard
Syddansk Erhvervsskole
Syddjurs Kommune
TDC
Top Rejser
UCN
UCSYD
Varde Handelsgymnasium
Varde Kommune
Vejle Kommune
Vejlefjord Neurocenter
Vejlefjord Skolen
VIA
VS Automatic
Vær Kirke
WorkLife A/S