Teamet

De opgaver jeg laver aftale omkring, definerer det team jeg stiller med. Nogle gange er jeg selv på opgaven og andre gange stiller jeg med et team.

Jeg har derfor et tæt samarbejde med en række erhvervspsykologer. Eksempelvis løser jeg ofte opgaver i samarbejde med netværket Erhvervspsykologer i Danmark.

Også på tværs arbejder jeg sammen med spændende virksomheder. Eksempelvis har jeg fornøjelsen af at samarbejde med headhunter virksomheden HumanTrust A/S, ved opgaver der falder inden for det erhvervspsykologiske.

Der findes også mange gode og interessante input, som jeg på det varmeste kan anbefale

Tjek denne gode YouTube video om at skabe ro i nervesystemet. De er udviklet af cand.psych.aut Ane Katrine Beck. Ane Katrine Bech har i øvrigt lavet en lang række spændende hypnosevideoer jeg jeg varmt kan anbefale.

Et andet sted jeg kan anbefale dig at rette opmærksomhed hen, er til cand.psych.aut Birgitte Sølvstein. Birgitte har lavet sin egen podcast serie “Psykologen i øret”.

Har du lyst til at dykke ned i andre psykologiske emner, kan du læse mere i ALT om Psykologi. Her finder Dansk Psykolog Forenings bidrage til solid, troværdig og kvalificeret viden om de mange livsudfordringer, mange af os møder igennem livet.

Arbejdslivet er en kæmpe stor del at det levede liv, og der kommer så mangen spændende forskning og input fra området. Er du interesseret i at læse mere kan jeg anbefale tidsskriftet Erhvervspsykologi.

Og hvis du har lyst til at dykke ned i stressbegrebet, har DR P1 lavet en interessant udsendelse om stress. På vanlig udfordrende stil vender og drejer Svend Brinkmann stressforståelsen. Lyt til udsendelsen og ikke mindst til din egne tanker efterfølgende.